Μια ευγενική χορηγία της ΔΑΠ-ΝΔΦΚ



Ανάρτηση που έρχεται από τα...ξένα-γι΄αυτό και η έλλειψη τονισμού.Βάλτε τόνους ρε παιδιά,εκφραζόματε σε μονοτονικό,κι όχι πολυτονικό σύστημα γραφής!Το θέμα βέβαια εντοπίζεται αλλού.Να λοιπόν τί είδα και το αναδημοσιεύω...

20 μηνες μετα το θρυλικο, πλεον, ποστ του Γιωργου Μαργαριτη που αφορουσε τα Σεμιναρια Προσηλυτισμου Πρωτοετων της ΔΑΠ-ΝΔΦΚ, σημερα στην σχολη μου βρηκα ξεχασμενο κατω απο ενα θρανιο ακομη ενα τετοιο εγγραφο, το οποιο περηφανα σας παρουσιαζω:

[καντε κλικ στις εικονες για μεγεθυνση]

Εγω παλι θα σταθω σε συγκεκριμενα σημεια, πεστε τα και highlights:

"Για να πετυχουμε ομως αυτο που θελουμε, δηλαδη, τις απολυτα επιτυχεις εγγραφες, πρεπει να διασφαλισουμε τοσο, το στοχο της εγγραφης πολυ μεγαλου αριθμου πρωτοετων (ωστε να μην τους γνωριζουν οι αλλες παραταξεις για ενα μεγαλο χρονικο διαστημα), οσο και την ποιοτικη αντιμετωπιση αυτων που εχουμε γραψει".

Για να δουμε λοιπον ποσο καραγκιοζηδες μπορειτε να γινετε για αυτον τον σκοπο...

"Οταν βρουμε καποιον εγγραφομενο και τον πηγαινουμε προς την γραμματεια τον γνωριζουμε και σε αλλους δαπιτες χωρις ομως να ξεχναμε οτι ηρθε για εγγραφη και αυτο που τον ενδιαφερει ειναι να τελειωσει η εγγραφη του".

Σωστα...να μην τους γνωρισει ολους, να μην νιωσει ο πρωτοετης οτι ειναι καποιος;

"Βλεπουμε το ονοματεπωνυμο και προσπαθουμε να το θυμηθουμε οπως επισης και απο ποια πολη ειναι".

Αυτο λεγεται φακελωμα, ετσι το ξερω εγω. Εστω και απο μνημης, αλλα φακελωμα.

"Του εξηγουμε οτι ολο αυτο δεν εχει καμια σχεση με εγγραφη σε παραταξη και οτι εμεις ειμαστε μια ανεξαρτητη φοιτητικη παραταξη που εχει ως στοχο τον φοιτητη [....] και ειμαστε παροντες για να καλυψουμε τα μεγαλα κενα της γραμματειας".

Ε βεβαια ειστε ανεξαρτητη φοιτητικη παραταξη... Μονο τα παπαρια του Καραμανλη και των αλλων βουλευτων γλειφετε... Μονο τα εχετε κανονισμενα με πρυτανεις και προεδρους τμηματων, ωστε να σας αφηνουν να "καλυπτετε τα μεγαλα κενα της γραμματειας". Πειτε οτι οι γραμματεις βαριουνται να κανουν την δουλεια τους και εσεις, προθυμα την κανετε, σε ανταλλαγμα αλλες παροχες...

"Χρησιμοποιουμε παντα ως προσχημα την απλη δικαιολογια "σε λιγες μερες θα βγει το προγραμμα των μαθηματων και αλλα σημαντικα στοιχεια, θες να μου δωσεις το κινητο σου για να σε ενημερωσω;".

Τ'ακουτε πρωτοετεις; Απαντηστε "αστο φιλαρακι, καθε μερα στην σχολη θα ειμαι, θα ενημερωνομαι απο την γραμματεια μονος μου".

"Σε περιπτωση που ο αλλος μας δωσει το δικαιωμα τον καλουμε να ερθει για καφε μαζι μας αμεσως μετα τις εγγραφες".

Εννοειται αμεσως μετα τις εγγραφες. Την ωρα που εχετε το λαβρακι δηλαδη. Να το χασετε;

"Γενικα δειχνουμε στους εγγραφομενους πως ειμαστε μια ωραια παρεα και εχουμε ενα πολυ ωραιο κλιμα".

Φοβερη παρεα ειστε.

"Δεν φευγουμε απο την σχολη πριν δωσουμε στον υπευθυνο μας ολα τα στοιχεια για αυτους που γραψαμε".

Εννοειται, ανεξαρτητοι μου. Γλειψτε και τα παπαρια του υπευθυνου σας.

"Κατα προτιμηση πηγαινουμε ολοι μαζι για καφε και προσπαθουμε να παρουμε μαζι μας τους πρωτοετεις".

Και εκει ακριβως, με τους δαπιτες να ειναι πολλαπλασιοι των πρωτοετων, ειναι που θα γινει ο προσηλυτισμος. Στην αρχη απλα θα φανειτε συμπαθεις, και καλα "και γαμω τα παιδια", που καθε πρωτοετης θα θελει να κανει παρεα μαζι τους.

"Σε περιπτωση που υπαρχει φασαρια μπροστα σε πρωτοετεις εμεις φερομαστε αρκετα εξυπνα, ωστε να εκθεσουμε τον αλλον και να φανουμε τα "καλα παιδια" που θελουμε να βοηθησουμε".

...Μεχρι να γινουν εκλογες εκει γυρω στον Μαρτιο και να φανουν "τα καλα παιδια", ε; Μου το παιζετε και παρθενες, μπασταρδοι.

"Οσο σημαντικη ειναι η περιοδος των εγγραφων, ακομη πιο σημαντικη ειναι η περιοδος μεχρι την εναρξη των μαθηματων, καθως εκεινη την περιοδο ειμαστε ενας απο τους λιγους ανθρωπους που γνωριζει ο πρωτοετης στην σχολη, και διαμορφωνει αποψη για εμας. ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ λοιπον να κανουμε τουλαχιστον καποιες συγκεκριμενες επαφες με τους εγγραφομενους μας τοσο σε προσωπικο επιπεδο οσο και σε επιπεδο οργανωσης:

Θα πρεπει να ενημερωσουμε τον πρωτοετη για ο,τι εχει σχεση με τα μαθηματα και την σχολη (αλλωστε αυτος ειναι ο λογος που πηραμε το κινητο του).

Σωστα, σωστα.

Αν γινεται να υπαρχει μια επαφη με ολους σε προσωπικο επιπεδο και σε επιπεδο παρεας (καφες στην σχολη, φαγητο).

Θα ηταν καλο πριν αρχισουν τα μαθηματα αλλα και τις πρωτες μερες αυτων να γινουν καποιες συγκεντρωσεις με πολλους πρωτοετεις και τα στελεχη μας σε φιλικο κλιμα (φαγητο ολοι μαζι).

Να φανταστω οι καφεδες και τα φαγητα κερασμενα ε; Ε πως, να μην νιωσει και υποχρεωμενος ο πρωτοετης απεναντι στις σκατοφατσες σας;

Καλη αρχη και καλη δυναμη".

Σε ευχαριστουμε ΔΑΠ. Τι θα καναμε χωρις εσενα;


UPDATE

Αυτη η ειδηση αναδημοσιευτηκε επισης:

Στην ελληνικη μπλογκοσφαιρα:

Στο blog "Σκέψεις & Εκμυστηρεύσεις"

Στο blog "ΠΡΕΖΑ TV"
Στο blog του Γιωργου Μαργαριτη
Στο blog του Giant
Στο blog "taxalia"
Στο blog "Στη Γαλαρία"
Στο blog του Ασημώνη
Στο blog "Ράδιο Κατάληψη"
Στο blog "dentnews"
Στο blog "Απεργοσπαστης"
Στο blog "Δεντρο at Κουναβούπολις"
Στο blog "Δίχως Όνομα"
Στο blog "BOUЯI"
Στο blog "OYNAGKI"
Στο blog "Alternative Media"

Σε διαφορα fora:
Στο forum του Athens Indymedia
Στο forum μηχαλογων μηχανικων Α.Π.Θ.
Στο forum της ΔΑΠ Ιατρικης
Στο forum του Πα.Μακ.
Στο forum των ΜΜΕ του Πανεπιστημιου Αθηνων
Στο indy.gr
Στο forum της ΠΑΣΠ ΑΣΟΕΕ-ΟΠΑ
Στο forum της ΔΑΠ ΓΠΑ
Στο ελληνικο forum του Football Manager
Στο forum του περιοδικου Ρεσαλτο

Διακινήθηκε με e-mail:
Από την πρωτοβουλία Γένοβα Ηρακλείου

2 comments:

ΟKωνσταντινος-Καταδρομεας είπε...
chill out phile!either way auta pou anagrafontai einai alitheia alla se mikrotero vathmo.to lew giati ta ezhsa!h kopela ena kafe mou proteine na pame na pioume kai ego arnithika eugenika.twra ti epifylassei to mellon tha dei3ei an tha epimeinoun h tha epistrateusoun kapia allh gia thn epiteu3h tou stoxou tous.kai gia na pai3w to dikigoro tou diavolou poios mas egguate thn egurothta tou en logw egrafou?!

 

Την αναδημοσίευση την έκανα από έμπειρο blogger,άνθρωπο δηλαδή που έχει αποφοιτήσει από το Αριστοτέλειο ειδικά, και η έκταση που πήρε το θέμα δεν είναι τυχαίο γεγονός...Και τί άλλη απόδειξη θες για να πειστείς? Να σε προσκαλέσει για πίπα??!! Διόλου απίθανο εδώ που τα λέμε!! Θα το διαπιστώσουμε και μόνοι μας καθ'όλη τη διάρκεια της φοίτησής μας...Φυσικά δεν είναι απόδειξη πως αποκλειστικά η παράταξη της ΔΑΠ συμμετέχει σε παιχνίδια προσηλυτισμού.. Αλλά κατά κοινή παραδοχή είναι η χείριστη και τα τεχνάσματά της ασύγκριτα!! Αν δε σφάλω μέλος της ΔΑΠ δε σε προσέγγισε?? Τόσο τυχαίο?? Δε νομίζω...Ποιός είναι τώρα ο δικηγόρος του διαβόλου??!