Μy favourite dj:Offer Nissim

Όντας ένθερμος οπαδός της trance και house μουσικής θα ήταν σημαντική μου παράληψη να μην αφιερώσω μία ειδική ανάρτηση στον

ισραηλινό δημιουργό που αποτελεί κατά κοινή παραδοχή μία από τους πιο σημαίνουσες παρουσίες στο χώρο του.Γεννήθηκε το 1964 στο Τελ Αβίβ,παλαιότερη πρωτεύουσα του Ισραήλ. Ο Nissim παράγει συνήθως house μουσική , συμπεριλαμβανομένων των αποκλειστικών διαδρομών που χαρακτηρίζουν τις θηλυκές αοιδούς ( ειδικότερα η Dana International,όπως είναι γνωστή, και η Maya Simantov). Σαν DJ, ο Nissim παίζει δύο φορές το μήνα στo TLV club, στο Τελ Αβίβ και περιστασιακά στην πόλη της Νέας Υόρκης, στο Μόντρεαλ του Καναδά και φυσικά στο διάσημο Living Club της Πόλης του Μεξικού.O Nissim έχει μιξάρει σημαντικές επιτυχίες του παρελθόντος και συνεργάστηκε με καλλιτέχνες όπως η Donna Summer,η Deborah Cοx,η Kristine W(eitz),η Dana International, η Christina Aguilera και η Madonna.Τον Απριλίο του περασμένου χρόνου (2007),ο Nissim παρήγαγε ένα διπλό CD ,το αποκαλούμενο λεύκωμα « Forever Tel Aviv». Το τελευταίο περιέχει αρκετές από πιο πρόσφατες mix επιτυχίες του μαζί με... διαδρομές από άλλους διάσημους DJ' s.Οι καλλιτέχνες που φιλοξενούνται είναι-πώς μπορούσε να λείψει άλλωστε!- η Maya Simantov,η Beyoncé, η Suzanne Palmer,με το δυνατό track Fascinated, η Χριστίνα Aguilera, η Donna Summer καθώς και η Angie Stone, μεταξύ άλλων.Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τη ζωή και τη δραστηριότητα του πραγαματικά εκπληκτικού αυτού μουσικού δημιουργού μπορείτε να βρείτε στην επίσημη ιστοσελίδα του http://www.offernissim.com/, όπου υπάρχει και η λίστα των πιο πρόσφατων επιτυχιών του.Για όσους ενδιαφέρονται αρκετά mix track βρίσκονται και στην music/video playlist του ιστολογίου.

4 comments:

Εμπλούτισα την playlist του ιστολογίου και με τα καινούρια tracks από τον Ισραηλινό δημιουργό...Offer Nissim:Keep Going!

 

Σ Κ Α Τ Α Σ Τ Η Ν H O U S E Μ Ο Υ Σ Ι Κ Η!
Θα παρακαλεσω θερμα τους φιλους που θα διαβασουν αυτο το σχολιο να μην το λαβουν υποψην τους καθοσον αναρτηθηκε μονο για τον περιγελο του blogger.

 

Ανώνυμε σε ξέρω....Για αυτό πρόσεχε μικρέ...

 

Γ.Κ Η αληθεια ειναι εκει εξω.................