Δίχως λόγια...


Αδυνατούσα να το πιστέψω με αυτό που διάβασα...Στην αμέσως προηγούμενη ανάρτηση είχα δηλώσει πως πρόκειται να δημοσιεύσω μία ακόμη τελευταία για το τρέχον έτος.Όμως δε μπορώ να μην αναδημοσιεύσω την είδηση που μόλις δύο λεπτά πριν είδα από το συγκεκριμένο ιστολόγιο:





Το blog "καί Νουδου και Light"δημοσίευσε πριν μερικές μέρες μία όντως ψαρωτική φωτοσοπία(σ.σ. από το πρόγραμμα επεξεργασίας εικόνων Photoshop)- μαύρη φάρσα με σάιτ στοιχημάτων, για το αν θα ξανακαεί το δέντρο των Χριστουγέννων στο Σύνταγμα!!!Οι δημοσιογράφοι των τηλεοπτικών σταθμών ΑΝΤ1 και ΣΚΑΙ (που οφείλουμε να τους δώσουμε Πούλιτζερ μετά από αυτό) χωρίς να διασταυρώσουν και πολλά πολλά μετέδωσαν την φωτοσοπία σαν ένα τεκμηριωμένο γεγονός!


Πατήστε στον τίτλο της ανάρτησης για να μεταβείτε στο ημερολόγιο από όπου αγκίστρωσα την είδηση,προκειμένου να παρακολουθήσετε και το σχετικό στιγμιότυπο...Comedy for free θα έλεγα..Κι για να γράψω και εγώ κάτι-ε,δε μπορώ..θα το πω-στο συγκεκριμένο βίντεο στο 2.50 λεπτό ο δημοσιογράφος δηλώνει πως “δε ξέρουμε αν πρόκειται για μία ιστορία για γέλιο ή για κλάματα”...Βλέπετε μερικές φορές πώς η γνωστή φράση έχει εφαρμογή...“Καλύτερα να μασάς,παρά να μιλάς,κύριε Κοτταρίδη”!



2 comments:

Καλή χρονιά με υγεία και ευτυχία που έγραφα και στα μηνύματα...Βαριόμουνα να το αλλάξω το συνθηματάκι...Αυτά συνήθως λέμε,κι η δουλειά μας από εδώ είναι να τα κρίνουμε...Πώς θα έρθει,αν όχι η υγεία,η ευτυχία τουλάχιστον?Όχι μόνο ευχές...
Αυτό τελικά έπρεπε να στείλω...Πάνω στις αγκαλιές και τα κουδουνίσματα των τηλεφώνων άντε να το σκεφτείς...
Πάντως Hackaday ευχαριστώ πολύ και εσύ ό,τι επιθυμείς...Κομφορμισμός μου μυρίζει σε αυτά που λέω,αλλά είναι και η ώρα τέτοια(δικαιολογίες τώρα...).Καλησπέρα