Μικροί μαθητευόμενοι...


Καλό είναι νομίζω στο εξής να παρουσιάζουμε τα νέα της φοιτητικής μας πόλης...Μία ενδιαφέρουσα και «must» ιστοσελίδα παρουσιάζεται εδώ...Να λοιπόν τι διάβασα προχτές:

«Γιορτή των Αγγέλων» στην πλατεία Αριστοτέλους

Την Δευτέρα 1 Δεκεμβρίου, στις 19:00, στην πλατεία Αριστοτέλους θα πραγματοποιηθεί η «Γιορτή των Αγγέλων», όπου ο Δήμαρχος Θεσσαλονίκης Βασίλης Παπαγεωργόπουλος θα φωταγωγήσει το ύψους 22 μέτρων Χριστουγεννιάτικο δένδρο. Όπως ανέφερε ο αντιδήμαρχος Πολιτισμού Β. Γάκης θα φωτιστούν τα 80.000 λαμπιόνια στο Χριστουγεννιάτικο δένδρο της πλ. Αριστοτέλους, θα φωταγωγηθεί το παραδοσιακό καράβι, ενώ σταδιακά θα στολιστούν όλοι οι κεντρικοί δρόμοι και οι πλατείες με φωτεινό χριστουγεννιάτικο διάκοσμo.Σε συνέντευξη Τύπου ο κ. Παπαγεωργόπουλος ανέφερε ότι η «Γιορτή των Αγγέλων» θα κορυφωθεί με την εμφάνιση στην κεντρική εξέδρα του Λαυρέντη Μαχαιρίτσα, του Κώστα Μακεδόνα, του Δημήτρη Σταρόβα, του Αλκιβιάδη Κωνσταντόπουλου και των Ζίνα Αρβανιτίδη και Σαββέρια Μαργιολά. Η τεράστια σκηνή θα φωτιστεί ειδικά για την ξεχωριστή αυτή βραδιά ενώ πυροτεχνήματα θα φωτίζουν τον ουρανό της πόλης, με ένα πρόγραμμα ειδικά σχεδιασμένο για τη Γιορτή των Αγγέλων. Ξεχωριστή ψηφίδα στο μωσαϊκό του εορταστικού διακόσμου θα αποτελέσει και φέτος η φάτνη της πλ. Αριστοτέλους.Η «Γιορτή των Αγγέλων» θα ξεκινήσει με τη χορωδία του Ι. Ν. Αγίων Κυρίλλου και Μεθοδίου και θα μεταδοθεί ζωντανά από τη Δημοτική Τηλεόραση TV 100.

Θα μου πεις τώρα σιγά το πράγμα...Αλλά για το τζέρτζελο καλό είναι!!Κι μη μου πει κανείς πως οι πόροι που θα δαπανηθούν θα μπορούσαν να αξιοποιηθούν διαφορετικά...Εμείς ψηφίζουμε κι πάνω απ'όλα αποφασίζουμε...Μην επιρρίπτουμε τις ευθύνες αλλού.

0 comments: